Into Action

Into Action er en forumteatergruppe med forestillinger, der sætter ord og fortællinger på de barrierer, som findes på tværs af etnicitet, kultur og mennesker generelt. Forumteater er en teaterform, hvor publikum er en aktiv del af det, der finder sted på scenen. Into Action inddrager derfor publikum, så de kan dele deres holdninger og være med til at løse konflikter. På den måde kan forestillingen sammen med publikum være med til at ændre fordomme og skabe en bedre forståelse for hinanden.

Gennem teaterforestillingerne nedbrydes de opsplitninger og barrierer, der finder sted i mødet på tværs. Det kan være fordomme, andetgørelse, vanskeligheder ved kultur- og religionsforskelle og lignende. Into Action har, ligesom dialogcaféerne, dialogen som det bærende element i forestillingerne.

 

Into Action tager ud og optræder for unge og voksne på folkeskoler, gymnasier, højskoler, efterskoler, beboerhuse mm. Into Action har eksisteret i ca. 5 år og er støttet af Tuborgfondet, Kulturministeriet og Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Læs mere om Into Action på www.intoaction.dk.