Denne hjemmeside vedligeholdes kun i begrænset omfang, da vi er i gang med at lave en ny hjemmeside.

TINGMØDE 7: Hvordan kan vi hygge/feste sammen, når nogen elsker alkohol og andre ikke vil røre det?

NB! Begivenheden er flyttet fra d. 14 december til d. 11 januar.


Hvordan kan vi hygge og feste sammen, når nogen elsker alkohol og andre ikke vil røre det?

Vi har forskellige forhold til alkohol. For mange majoritetsdanskere er alkohol en fast del en af kultur, der bidrager til fællesskabet og hyggen med venner og familie på stranden, til byturen, måltidet, julefrokosten, gymnasiefesten, festivalen eller brætspilsaftenen. For nogen minoritetsdanskere er alkohol utænkeligt for en god fest og hyggeligt samvær.

Alkohol kan for både majoritets- og minoritetsdanskere blive for definerende. Man kan føle sig udenfor, hvis ikke man drikker alkohol, og omvendt kan man føle sig som en del af fællesskabet, hvis man drikker.

For nogen med minoritetsbaggrund bliver alkohol det, der afgør om de har lyst til at deltage fremover. Er alkohol afgørende for hyggelige stunder sammen?

Vi inviterer på dette TINGMØDE til en snak om hvordan vi kan skabe fællesskaber på tværs, der favner forskellige forhold til alkohol.

TINGET byder gæster med minoritets- og majoritetsbaggrunde ind til at fortælle deres oplevelser med alkohol.

Det er TINGETs opgave at komme med gode ideer til løsninger til emnet. Derfor inviteres du til at deltage i åben dialog sammen med andre deltagere, for at snakke jer frem til gode ideer til hvordan vi kan skabe fællesskaber på tværs.

Vi vil samle jeres gode ideer og dele dem på vores sociale medier og hjemmeside.

Du tilmelder dig arrangementet ved at sende en mail til info@dialogpaatvaers.dk, så vi kan sende dig et Zoom-link til arrangementet.

Arrangementet er støttet af Dansk Folkeoplysnings Samråd og det er derfor gratis at deltage.

Linket åbner kl. 18.45, så du kan logge ind i god tid. Arrangementet begynder kl. 19.00.

Vi ser frem til at se dig der!

HVAD ER TINGET?
TINGET er et online dialogforum, hvor vi sammen på tværs af kulturelle, etniske og religiøse forskelle stiller os selv en masse svære spørgsmål. På Tingmøder drøftes der aktuelle problematikker, der vedrører os alle. Her mødes forskellige mennesker for sammen at finde noget fælles og løsninger på vanskelige dilemmaer. TINGET er et sikkert forum, hvor ømtålelige spørgsmål bliver mødt med forstående svar.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@dialogpaatvaers.dk eller ringe til Jonas 42381248 eller Karen 60662855, hvis du har nogle spørgsmål til begivenheden.


DATO OG TIDSPUNKT
11. januar
19.00 – 21.00

STED
Mødet er online på Zoom. Vi sender dig et link i god tid.

TILMELDING
Skriv til info@dialogpaatvaers.dk

TINGET
Læs mere om TINGET her