Denne hjemmeside vedligeholdes kun i begrænset omfang, da vi er i gang med at lave en ny hjemmeside.

Into Action

Into Action er en tværetnisk forumteatergruppe, der tager ud og møder publikum der, hvor de er.

Into Action sætter ord, følelser og fortællinger på alt det, der kan være svært, akavet, misforstået og konfliktfyldt når vi mødes på tværs af forskelle.

Forumteater er en interaktiv teaterform, hvor publikum inddrages som en del af det, der finder sted på scenen. Publikum inviteres til at dele deres holdninger, tanker og erfaringer samt være med til at løse de konflikter, der opstår mellem spillerne på scenen.

Gennem forestillingerne er publikum med til at ændre både sine egne og andres fordomme og barrierer i mødet med hinanden og dermed skabe en bedre forståelse og kontakt på tværs.

Into Action har, ligesom dialogcaféerne, dialogen som det bærende element i forestillingerne.

Spillerne i Into Action er altid en gruppe med forskellige etniske oprindelser, baggrunde, religion osv. Spillerne trækker bevidst på egne erfaringer som en væsentlig del af forestillingerne og spillet.

Into Action tager ud og optræder for unge og voksne på folkeskoler, gymnasier, højskoler, efterskoler, beboerhuse mm. Into Action har eksisteret i ca. 5 år og er støttet af Tuborgfondet, Kulturministeriet og Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Læs mere om Into Action: på www.intoaction.dk