Denne hjemmeside vedligeholdes kun i begrænset omfang, da vi er i gang med at lave en ny hjemmeside.

TalkTime (Ny)

TALKTIME
TalkTime er offentlige arrangementer og events, der på forskellig vis sætter fokus på, at vi bliver bedre til at være sammen på tværs mellem majoritet og minoritet, på tværs af kulturforskelle, hudfarve, etnicitet, fordomme og lignende barrierer. Fra ”dem og os” til ”vi”.

Formen er der stort set ingen grænser for. Det kan være alt fra informerende teoretiske oplæg, små debatindslag, comedy, poetryslam, forumteater, interaktive øvelser, digte, diskussioner, guidede samtaler, personlige beretninger, musik med mere.

Det er et tabubelagt og følsomt emne at tale om, fordi det rører ved vores ubevidste skyggesider. Fx egne fordomme, angst for vores egen indre racisme, tendens til at stereotypisere, andetgørelse og diskrimination. Uanset om man oplever det med et ”brunt” eller ”blegt” fortegn, så rammer det ofte ind i skam og skyld hos os. Derfor kan det være svært at tage hul på snakken om det her.

Så i Talktime sætter vi fokus på dette – og vi gør vores bedste for at det foregår i åbenhed, med humor, omsorgsfuldhed for hinanden og uden at gøre os selv eller andre forkerte.

TalkTime skal skabe offentlig TALETID med det formål

  • at vi får talt sammen på tværs
  • at sætte ord og fortælling på de barrierer, der er når vi skal være sammen
  • at vi bliver mere klar over vanskelighederne ved at mikse på tværs
  • at vi finder måder at bryde barrierer på
  • at vi får nye positive vinkler på integration,
  • at være et talerør for de stemmer, der normalt ikke bliver hørt i traditionel integrationsdebat.

TALKTIME 2023
6. MAJ, kl. 14-17 (Gellerupscenen)
Storytelling, debat og musik – om at skabe bedre møder på tværs af etnicitet, religion, kultur.