Denne hjemmeside vedligeholdes kun i begrænset omfang, da vi er i gang med at lave en ny hjemmeside.

Bog: “Vi skal turde …..”

Inspirationsbog – til dig, der gerne vil blive bedre til at være sammen med dem, der har en anden oprindelse og kulturbaggrund end dig.

Forfatter: Karen Nørskov. Fotos: Akram Skaikar og frivillige i Dialog på Tværs. 106 sider. 46 fotos. A4 str

Dybdegående, pædagogisk og vel-anvendelig”
Tankerne og øvelserne i bogen er ikke blot anvendelige i arbejdet med unge, men i hvilken som helst sammenhæng hvor dét at være sammen med folk med forskellig baggrund kan være udfordrende.
– 
Laura Kley, BA i antropologi og projektleder

Læserne får således personlige historier, som de helt sikkert kan relatere til i større eller mindre grad, hvilket også er med til at gøre bogen relevant for læseren.
Gennem tværkulturel kommunikation og med udgangspunkt i begrebet ‘Dialogisk integration’ er “Vi skal Turde” et godt redskab til at tage fat på den berøringsangst, som ofte forhindrer en dialog om de fordomme, som vi har om hinanden.
– Ditte Krupa, cand.mag. i Tværkulturelle Studier

”Vi skal turde …” er en dejlig, indsigtsfuld og meget brugbar bog
Bogen henvender sig særligt til unge, men mit indtryk er, at øvelserne og refleksions-spørgsmålene lige så godt kan bruges i grupper med både mindre børn og voksne.
Jeg anser bogen for at være et must for alle, der arbejder med mennesker – pædagoger, lærere, socialarbejdere, sundhedsarbejdere samt alle de institutioner, hvor disse fagpersoner uddannes.
– Ianneia Meldgård, Coach, cand.mag., forfatter og indehaver af empoweryou.dk