Denne hjemmeside vedligeholdes kun i begrænset omfang, da vi er i gang med at lave en ny hjemmeside.

Sekretariat

Vi er et sekretariat, der pt består mest af ulønnede folk. I hverdagen er det Jonas og Karen, der sidder på kontoret (se nedenunder). Men så er der ca. 8 frivillige tilknyttet. Nogen lægger mange timer, andre kun nogle ganske få.

Vores team er ret multietnisk, – somalisk, iransk, marokkansk, irakisk, ”pæredansk”, syrisk m.m. Det giver en god dynamik, at vi har forskellige oprindelser, religioner/ingen religion, traditioner og erfaringer. Hvis vi i perioder bliver lidt for ”pæredanske”, så mangler der helt klart noget. At vi har forskellige etniciteter, betyder at vi lærer både mere om os selv og hinanden. Vi får mere autencitet og ærlighed ind i vores arbejde med skabe dialog. Så det er et must for os!

Karen Nørskov 

Karen Nørskov er stifter og samtidigt også daglig leder.
Karen har mange kasketter, opgaver og roller i organisationen. Det er nødvendigt, når man starter en ny organisation op.

Jonas Munch

Jonas er projektleder for Tinget og aktiv i aktivisme/fællesskabsgrupper, der sætter aktiviteter i gang. Og så hjælper han med at løse alle mulige opgaver, der lige er brug for hjælp til.