Denne hjemmeside vedligeholdes kun i begrænset omfang, da vi er i gang med at lave en ny hjemmeside.

MULTIKULTI PÅ MENUEN – Fællesspisning med Dialog på Tværs


DELTAG I DIALOG PÅ TVÆRS’ FÆLLESSPISNING PÅ FOLKESTEDET!
Hvor ofte er du sammen med folk, der har en anden baggrund, etnicitet, tro (eller ikke-tro) end dig selv? Multikulti på Menuen er stedet, du kan tage hen, hvis du har lyst til at udfordre dig selv og møde dem, der ikke umiddelbart ligner dig.

Vi er en gruppe unge, forældre, børn og lidt ældre (altså en blandet skare), der mødes for at spise sammen. Skiftende kokke med mad fra forskellige steder i verden (også dansk mad). Ofte vegetarisk. Hvis der er kød, vil der være en vegetarisk version også. Sund mad. Kaffe og kage (ikke mindst 😉 )

Ud over at spise sammen har vi også altid en dialogskabende input. Det kan være een, der fortæller om sin baggrund, eller en dialogøvelse. Noget som gør os klogere på hinanden.

Multikulti på Menuen foregår på Folkestedet, Carl Blochs gade. Tidspunktet er kl. 17 – 20.30. Maden er på bordet kl. 18. Hvis man kommer inden, kan man hjælpe til, eller finde een at spille brætspil med.

Sidste frist for tilmelding er to dage før. Skriv til info@dialogpaatvaers.dk eller til Sidsel på 27118759. Husk at skrive, hvis du har en særlig diæt.

Vi har en lukket facebookgruppe, som du kan blive medlem af. Hvis du ikke er på fb, så skriv din email til os på info@dialogpaatvaers.dk at du gerne vil modtage løbende info om Multikulti på Menuen. Så får du en email.

Tak til Nordeafonden og Slots- og Kulturstyrelsen for støtte.

Uhm … for dejlig mad, hygge og dialoghilsner fra Wael, Shierein, Sidsel, Marcus, Fatima og Samira.


DATO OG TIDSPUNKT
Fredag d. 15 september
Kl. 17.00 – 20.30.

STED
Vi mødes på Carl Blochs Gade 28 (Folkestedet)

TILMELDING
Skriv til info@dialogpaatvaers.dk eller til Sidsel på 27118759